Φωτογραφίες

Υπόθεση

H ευθύνη της πιο σημαντικής δουλειάς στον πλανήτη είναι μεγάλη.Η σωστή επιλογή θα κάνει την διαφορά για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους!Μια δοκιμασία που θα ξεχωρίσει τους καλύτερους.Είσαι ένας από αυτούς?Και τι απέγιναν οι προηγούμενοι υποψήφιοι που απέτυχαν?4 υποψήφιοι90 λεπτά1 απάντησηΚαμία ερώτησηEσύ θα περάσεις το EXAM?Normal Mode: Η ομάδα μπορεί να πάρει βοήθειες μόνη της, αλλά θα υπάρχει βοήθεια και από μεριά Game Master. To σκορ της ομάδας ΔΕΝ καταγράφεται στο Hall of Fame. Challenge Mode: Η ομάδα διαχειρίζεται μόνη της τις βοήθειες χωρίς επέμβαση από τον Game Master. To σκορ της ομάδας καταγράφεται στο Hall of Fame. No Humour Mode: Η ομάδα παίζει στην ίδια δυσκολία με το Normal Mode αλλά ο ρόλος του Gamemaster υποβιβάζεται σε τυπικός δεδομένου ότι δεν υπάρχει το χιούμορ για να εκτιμηθεί κάτι άλλο. Το σκορ ΔΕΝ καταγράφεται στο Hall Of Fame.

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη 16:00-23:30
Τετάρτη 16:00-23:30
Πέμπτη 16:00-23:30
Παρασκευή 16:00-23:30
Σάββατο 16:00-23:30
Κυριακή 16:00-23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ορφέως 10-12, 11146, Γαλάτσι, Αττική, Ελλάδα
697 203 7766
[email protected]
http://www.therubicon.gr/

Social Media

Κριτική

Λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις για τους μικρότερους, θελήσαμε κι εμείς να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας και φτάσαμε στο Rubicon για να δώσουμε εξετάσεις, σ‘ένα δωμάτιο για το οποίο είχαμε ακούσει πολλά !

Η υποδοχή ήταν εξαιρετική, απολαμβάνοντας τον καταπληκτικό καφέ ετοιμασμένο από τον υψηλών κριτηρίων barista !! όμορφο κλίμα και οι εξεταστές μας φιλικοί ! Ο χώρος είναι πολύ ωραίος και με αρκετά επιτραπέζια.

Υπάρχει και challenge mode για το δωμάτιο αλλά εμείς επιλέξαμε την κανονική του έκδοση και χωρίς να έχουμε δει προηγουμένως την ομώνυμη ταινία. Η εξέταση ξεκινάει και το ρολόι μετράει αντίστροφα από τα 90 λεπτά.

Ο χώρος μικρός αλλά σίγουρα θυμίζει χώρο εξετάσεων. Είχαμε τόσα πολλά να σκεφτούμε, να κάνουμε, να παρατηρήσουμε. Κάθε λεπτομέρεια μετρούσε. Το δωμάτιο έξυπνα φτιαγμένο με πρωτότυπους μηχανισμούς. Παρατηρητικότητα, γρηγοράδα, συνεργασία! Μπορεί να βρισκόμασταν σ έναν χώρο που έμοιαζε με κουτί αλλά έπρεπε να σκεφτούμε out of the box ( Βασικό!) γιατί οι γρίφοι αυτό απαιτούσαν. Η ομάδα ήταν σε συνεχή ένταση!. Όφειλε να είναι συνεχώς συγκεντρωμένη, να μην καθυστερεί και να δοκιμάζει την ψυχραιμία της.

Ο εξεταστής μας (game master) πετούσε ωραίες δόσεις χιούμορ όταν μας έβλεπε να αγχωνόμαστε…. και μας έδινε μία μικρή κατεύθυνση όπου χρειαζόταν. Τυπικός όμως… και αυστηρός.

Οριακή έξοδος και αποφύγαμε αυτό που θα μας περίμενε εάν δεν τα καταφέρναμε στο χρόνο που μας είχε δοθεί !!!!! Ανακούφιση, χαμόγελα και ικανοποίηση.

Πρόκειται για ένα απαιτητικό escape room. Λόγω του μικρού χώρου, διαιρεθήκαμε σε δύο ομάδες και φωνάξαμε έξτρα μέλη για να συμπληρώσουμε τετράδα, που είναι και ο ιδανικός αριθμός.

Θέλετε να δοκιμάσετε πόσο αποτελεσματική είναι η ομάδα κλεισμένη σε μικρό χώρο, με περίπλοκους γρίφους σε οριακό χρόνο; Επισκεφθείτε το EXAM.

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Exam – The Rubicon – Γαλάτσι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ