Φωτογραφίες

Υπόθεση

Καθώς οδηγείτε στον έρημο δρόμο του Robinson Woods, το ταξίδι σας στους τέσσερις τροχούς διακόπτεται μυστηριωδώς. Το αμάξι δεν εχει πια καύσιμα και ένα φρικιαστικό συναίσθημα πως κάτι κακό θα συμβεί σας έχει κυριεύσει! Ίσως να φταίνε και οι φήμες για αποτρόπαια εγκλήματα μέσα σε οχήματα. Φήμες για κανίβαλους. Φήμες για ψυχοπαθείς εγκληματίες που προσπαθούν να δώσουν βασανιστικό τέλος σε όσους βρεθούν στη περιοχή του δάσους. Η καταιγίδα δεν σας επιτρέπει να δείτε πολύ μακριά, αλλά πλέον είστε σίγουροι πως κάτι έξω από το αμάξι σας κοιτάει επίμονα.Παγιδευμένοι μέσα στο προσωρινό σας καταφύγιο, το αμάξι, προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να ξεφύγετε. Θα τα καταφέρετε ή θα γίνεται ένα από τα πνεύματα που στοιχειώνουν το δάσος;

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 17€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 18:00-00:00
Τρίτη 18:00-00:00
Τετάρτη 18:00-00:00
Πέμπτη 18:00-00:00
Παρασκευή 18:00-00:00
Σάββατο 16:00-00:00
Κυριακή 16:00-00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, 10562, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2130994753
[email protected]
http://lockbusters.gr/

Social Media

Κριτική

Ποιος θα μπορούσε να κρατηθεί μακριά από ένα δωμάτιο το οποίο δεν είναι δωμάτιο αλλά αυτοκίνητο? Ποιος θα μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του όταν του δίνεται η ευκαιρία να αποδράσει από ένα όχημα…. στην κυριολεξία? Σίγουρα όχι εμείς… Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν, παραμονές του κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας, κατηφορίσαμε στο κέντρο της πρωτεύουσας για να πούμε ναι στην πρόκληση δραπέτευσης από ένα αυτοκίνητο.

Εταιρεία: Lockbusters… Δωμάτιο: Escape the car. Reception: ζεστή, γεμάτη χαμόγελα, θερμές αγκαλιές με άτομα που είχαμε καιρό να δούμε αλλά καμία συζήτηση σχετικά με το δωμάτιο, πέρα από τις κλασικού τύπου οδηγίες πριν οδηγηθούμε στο σκοτάδι.
(σε αυτό το σημείο θα αναφερόμαστε στο δωμάτιο-αυτοκίνητο ως Delorian για να θυμηθούμε και τα νιάτα μας με μια αναφορά απ τις ωραιότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 90. Το όνομα είναι εντελώς συμπτωματικό και ουδεμία σχέση έχει με το μοντέλο αυτοκινήτου της ταινίας)

Πρώτες εντυπώσεις… Πέρα για πέρα σκοτεινό τουλάχιστον τα πρώτα 1-2 λεπτά μέχρι να βρείτε την πηγή φωτός σας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά σύμμαχος σας γίνεται το πολύ καλό ψάξιμο και η παρατηρητικότητα. Πιστέψτε μας η Delorian είναι ένα όχημα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα και ουσιαστικά είναι “γυμνή” αν δεν κατέχετε την τέχνη του ψαχουλέματος. Και φυσικά οι τρομερές ηλεκτρολογικές διαμορφώσεις της. Όσοι το παίξετε απλά δείτε από που έρχονται οι βοήθειες… Simply genius, κι αυτό δεν είναι τίποτα.
Αρκετά ευρύχωρη όμως προτρέπουμε ομάδες έως 3 άτομα να δοκιμάσουν την τύχη τους καθώς οι σχέσεις μεταξύ των μελών σε πολλές περιπτώσεις “συσφίγγονται” σε σημείο, “Σπύυυυρο, προστάτεψέ με…. (inside joke που δεν ντρεπόμαστε να μοιραστούμε). Η εμπειρία της ομάδας δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί η Delorian είναι μια εμπειρία από μόνη της, αλλά για εκείνους που τα μετράνε αυτά σίγουρα ομάδες με κάποια εμπειρία θα βρουν τον τρόπο να δραπετεύσουν πιο εύκολα από ομάδες με 2-3 μόνο δωμάτια.

Οι γρίφοι χαρακτηρίζονται μέτριας δυσκολίας σε απόλυτη συνάρτηση με το περιβάλλον που έχετε κλειστεί και γραμμικοί… Όλα έχουν τη σειρά τους. Δεν υπάρχει λόγος να σας καταβάλλει ούτε το άγχος ούτε ο πανικός, ενώ ο τρόπος διαφυγής βγαλμένος από ταινία θρίλερ δίνει το ιδανικό τέλος.
Πραγματικά δεν υπάρχουν σωστά λόγια προκειμένου να περιγράψει κανείς το συναίσθημα που νιώθεις για αυτή την εμπειρία. Όλα από την αρχή μέχρι το τέλος είναι άρτια και όλα έχουν προβλεφθεί από τους ιδιοκτήτες. Υπέροχο concept που όλοι πρέπει να δείτε και να παίξετε. Μην το αμελήσετε.
.
Spoiler alert: κρατήστε πόρτες και παράθυρα κλειδωμένα.
Valia

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Escape the Car – Killer – Lockbusters – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ