Φωτογραφίες

Υπόθεση

Εξερεύνησε την σκοτεινή κάμαρα του Βλαντ του Παλουκωτή, γνωστού ως Δράκουλα. Πολλοί βρέθηκαν στην κάμαρα και προσπάθησαν να αποτρέψουν την επιστροφή του, όμως ποτε κανένας δεν επέστρεψε. Αποκάλυψε τα μυστικά του και βρες γρήγορα τον τρόπο για να ξορκίσεις το κακό! ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ σε άτομα κάτω των 16 ετών ή σε άτομα με καρδιακά ή επιληπτικά προβλήματα.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 10€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 9€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 8€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

Dracula’s Chamber : Εκεί που ο Κρίστοφερ Λι συνάντησε τους Escapologists Ένα κοινό χαρακτηριστικό των escapologists είναι οι κινηματογραφικές εμμονές τους. Φανατικοί λοιπόν, σινεφίλ και οι τέσσερις μας, αποφασίσαμε το επόμενό μας escape room να είναι εμπνευσμένο από το σελιλόιντ και πιο συγκεκριμένα κάτι ανατριχιαστικό.

Η επιλογή ήταν ομόφωνη … “Dracula”, καθώς είχαμε δει πρόσφατα τον Κρίστοφερ Λι σε επανάληψη της μικρής οθόνης και πάθαμε την ταύτιση ! Ένα τέτοιο δωμάτιο για να το ζήσεις σωστά θέλει και την κατάλληλη ώρα, γιαυτό ήπιαμε πιο πριν τα ποτά μας στο γκάζι και τσουπ να ‘μάστε στις 23.00 έξω από την πόρτα του exit now.

O game master μας και ιδιοκτητης, Τασος Παναγιωτόπουλος, σαν αληθινός οικοδεσπότης μας έκανε να νιώσουμε άνετα με το χιούμορ του και την επικοινωνιακή του διάθεση. Ο πύργος του Βλαντ του Παλουκωτή, ήταν από τα πιο άνετα που έχουμε πάει -από άποψη χώρου- με τζάκι ,τεράστια βιβλιοθήκη και γενικά μια επιβλητικότατη διακόσμηση που ταίριαζε γάντι στην προσωπικότητα του ήρωά μας.

Τα λουκέτα και τα κλειδιά σε ευφάνταστα σημεία που μας είχαν την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα, οι γρίφοι έπρεπε να μας οδηγήσουν να ξορκίσουμε το δράκουλα και να ανακαλύψουμε νέους χώρους, ενώ η ατμόσφαιρα φωτιστικά και ηχητικά ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να σε μεταφέρουν στα μακρινά Καρπάθια Όροι.

Η αλήθεια είναι πως ένας από τους γρίφους μας δυσκόλεψε λίγο, γιαυτό καλό είναι να το επισκεφτείτε αν όχι 6 άτομα (όσα δηλαδή παίρνει το δωμάτιο) τουλάχιστον 5 ώστε να έχετε πολλά μυαλά ενωμένα, γιατί εδώ οι μυς δεν παίζουν ρόλο, αλλά η ευστροφία και η συγκεντρωτική σκέψη.

Η ώρα χτύπησε δώδεκα και εμείς τελικά καταφέραμε να αποδράσουμε στο παρά πέντε, οπότε Κρίστοφερ Λι – escapologists 0-1. over and out.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Dracula’s Chamber – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ