Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η Αμερική βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού ! Μια βλάβη στα αμυντικά συστήματα μιας μυστικής στρατιωτικής βάσης απειλεί να την καταστρέψει. Το κτήριο έχει εκκενωθεί αλλά οι εγκαταστάσεις κρύβουν ένα θανάσιμο βιοχημικό όπλο το οποίο αν απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα πιθανότατα θα σημάνει και το τέλος ολόκληρης της ηπείρου! Ο στρατός αποφασίζει να στείλει μια επίλεκτη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων ατόμων όπου έχουν στην διάθεση τους ελάχιστο χρόνο να παρακάμψουν τα συστήματα ασφαλείας και να μεταφέρουν την κάψουλα με το θανατηφόρο όπλο σε ασφαλές περιβάλλον προτού να είναι αργά… Άραγε… θα τα καταφέρουν ???

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κολοκοτρώνη 13, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
210 590 45 46

Κριτική

Η αλήθεια είναι ότι, από το όνομα και το story του δωματίου και μόνο, ξεκινήσαμε ως έτοιμοι σαν άλλοτε! Και εν τέλει, αφού οι στρατηγοί των Η.Π.Α. άφησαν σε εμάς την πιο δύσκολή δουλειά, οπλιστήκαμε με αποφασιστικότητα για να αποτρέψουμε τον αφανισμό της ηπείρου και γιατί όχι, έναν Γ’ Παγκόσμιο. Μας υποδέχτηκαν με χαρά και σε εγκάρδια ατμόσφαιρα. Ο αρχικός χώρος έχει μια απλότητα, όμως ήταν ότι έπρεπε για να ταιριάζει στην εικόνα της στρατιωτικής εγκατάστασης που συναντήσαμε μετά.

Οι γρίφοι αρκετά απλοί στην αρχή με ωραία κλιμάκωση όσο προχωρούσαμε και μάλιστα σε μια λογική σειρά. Υπάρχουν γρίφοι που ξεχωρίζουν και μάλιστα με έξυπνο hi-tech που δεν είχαμε συναντήσει ξανά. Γρίφοι που ταίριαζαν στο story, δεν επαναλαμβάνονταν και με ελάχιστο δυνατό αριθμό λουκέτων. Εκπληκτικά σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα (δηλ. όντως θα αποτρέψεις μια καταστροφή!) με ωραία effects.

Ο χρόνος είναι μέσα στα λογικά πλαίσια αλλά θα το προτείναμε για ομάδες που έχουν έναν ικανό αριθμό δωματίων… στην πλάτη τους. Μην πάτε 6 άτομα, όπως κάναμε εμείς, γιατί θα στριμωχτείτε σε κάποιους χώρους. Όσο για τον GM….ήταν εκεί όταν τον χρειαστήκαμε…. Δεχθήκαμε συγχαρητήρια από όλους τους στρατηγούς και βγάλαμε μια από τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες της ομάδας μας!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “DEFCON 2 – MasterClue – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ