Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ο γαμος του Lyov και της Kisa είναι πρo των πυλών… Στα χέρια σας κρατάτε το προσκλητήριο του γάμου και κατευθύνεστε προς το απόμερο και φαινομενικά αθώο σπίτι του ζευγαριού.
Φτάνοντας στην εξώπορτα την οποία βρίσκεται μισάνοιχτη συνειδητοποιείτε πως κάτι απρόσμενο, κάτι που ούτε εσείς οι ίδιοι είχατε προβλέψει. Έχει συμβεί !!!
Και τότε κάνετε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σας… Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για ένα άτομο που αγαπά; Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα ζοφερά μυστικά που κρύβει αυτός ο γάμος? Να ζήσετε!!! Η μήπως όχι ?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

100 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κατερίνης 1, 118 55, Αθήνα
21 0341 8994

Social Media

Κριτική

Το προσκλητήριο μας έπεσε απ’τα χέρια! Aπό τα πρώτα δωμάτια της χρονιάς και μια νεκρή νύφη περίμενε να μας πει την ιστορία της. Βραδάκι φθάσαμε στην εξώπορτα του σπιτιού των μελλόνυμφων.Διαλέξαμε ομόφωνα team bride και χτυπήσαμε το κουδούνι.

Η πόρτα άνοιξε και τίποτα δεν υποδείκνυε πως ένα ευχάριστο γεγονός επρόκειτο να συμβεί. Ανεβήκαμε τα σκαλιά,στο κατώφλι τους διαμερίσματος, πυκνοί καπνοί μας υποδέχτηκαν και…τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας! Ξεκινώντας από την ατμόσφαιρα,θα πούμε πως είναι αυτή που θα περίμενε κανείς,σκοτεινή, αγχωτική λόγω της ζωντανής παρουσίας αλλά και της έντονης μουσικής.

Tο acting εκπληκτικό, είναι καθοριστικό για τη δημιουργία της ατμόσφαιρας και την την εξέλιξη της πλοκής. Από τη μία θες να το βάλεις στα πόδια και από την άλλη απλά να παρακολουθήσεις αυτό που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια σου. Συνεχίζοντας στο κομμάτι των γρίφων θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα δωμάτιο γραμμικό, με γρίφους λογικής, παρατηρητικότητας και σε ένα βαθμό συνεργασίας.

Παρ’όλο που είναι ένα δωμάτιο τρόμου,οι “εμφανίσεις” δε σε εμποδίζουν να σκεφτείς και να ασχοληθείς με τους γρίφους, ενώ σε αυτό βοηθάει το ότι δε χρειάζεται να αναλωθείς στο ψάξιμο, αφού τα περισσότερα αντικείμενα που θα χρειαστείς βρίσκονται μπροστά σου. Μη ξεχάσεις να παρατηρήσεις καλά κάθε δωμάτιο,γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο!

Εμείς συνηθίζουμε να παίζουμε σε ομάδα των έξι ατόμων, περάσαμε υπέροχα, ωστόσο θα το προτείναμε καλύτερα για ομάδα των τεσσάρων, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα την εμπειρία. Ευχαριστούμε πολύ τη Φιλιώ,που ήταν η GM μας ,για τη φιλοξενία και την καθοδήγηση στον κυκεώνα των αναμνήσεων του Lyov και της Kisa.

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Dead Bride – 4Keys – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ