Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η περιπέτεια ξεκινά, βρίσκοντας εσάς και την ομάδα σας κλεισμένους σε έναν φουτουριστικό χώρο πειραμάτων. Εκεί ετοιμάζεστε για μία ακόμα φορά να επαναλάβετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Η μνήμη σας από τις προηγούμενες μέρες έχει υποστεί ολική διαγραφή. Mία διαστροφική ρουτίνα για γερά νεύρα. Μία σειρά από ιδιότυπες δοκιμασίες – αποστολές που πρέπει να εκτελεστούν με ακρίβεια και επιτυχία για να μπει σε εφαρμογή το ιδιότυπο “επιστημονικό” challenge, εμπνεύσεως ενός μυστηριώδους πειραματιστή η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει στην επιφάνεια ανατριχιαστικά ερωτηματικά και εκπλήξεις. Κάθε δοκιμασία που ολοκληρώνεται επιτυχώς σας φέρνει πιο κοντά στο εισιτήριο της απελευθέρωσής σας.Ή μήπως όχι; Μήπως τελικά η αγωνία της επιτυχίας δεν είναι παρά μόνο μία ψευδαίσθηση?Θα καταφέρετε ως ομάδα να διαφύγετε από τα σαδιστικά σχέδια του πειραματιστή και να αποδράσετε από την ήδη ξεκλείδωτη πόρτα; Θα αποδεικτεί τελικά αυτή η κίνησή σας σοφή ή μήπως αυτό που φαντάζει ως ελευθερία είναι σε αυτόν τον χωροχρόνο καταδίκη; Γίνε μέλος αυτού του team για να το ανακαλύψεις και για να τεστάρεις στο φουλ την φυσική και πνευματική σου κατάσταση.Που ξέρεις ίσως οι επιδόσεις σου πραγματικά σε εκπλήξουν ευχάριστα! Στο δωμάτιο γίνεται χρήση καπνού και strobο Light. Δεν ενδείκνυται για ανθρώπους με φώτο ευαισθησία. Διαθέσιμο παρκινγκ στα 3 λεπτά με τα πόδια στην Λεωφόρο Βεϊκου (Υπαίθριος Χώρος Στάθμευσης Γαλατσίου)

Διάρκεια

110 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 26€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 24€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 21€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 16:00 – 22:00
Τρίτη 16:00 – 22:00
Τετάρτη 16:00 – 22:00
Πέμπτη 16:00 – 22:00
Παρασκευή 16:00 – 23:00
Σάββατο 11:00 – 23:00
Κυριακή 11:00 – 23:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Βεΐκου 105, 11146, Γαλάτσι, Αττική, Ελλάδα
21 0222 2180
[email protected]
https://www.escaperoomathens.gr/

Social Media

Κριτική

Μετά από πολύ καιρό απουσίας λόγω καραντινών, περιορισμών, διακοπών κ.ο.κ, έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε το 2ο σημείο μιας από τις αγαπημένες μας εταιρείες και δεν είναι άλλη από το Escapolis στο εξωτικό Γαλάτσι.

Σάββατο βράδυ λοιπόν και μπαίνουμε για πρώτη φορά στον χώρο αναμονής όπου το προσωπικό, παλιό και νέο, μας υποδέχεται με όλες τις τιμές και το καλαμπούρι τους. Ύστερα από κάποια λεπτά για να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες και να ειπωθούν οι οδηγίες, αφήνουμε τα υπάρχοντα μας στα ερμάρια και φτάνουμε μπροστά στην είσοδο του δωματίου.
Το δωμάτιο είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά αλλά δεν έχει καμία σχέση με κάποιο από τα επεισόδια της οπότε, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάμε, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για να πάτε να το παίξετε.
Το δωμάτιο δεν έχει σχέση με κλασικό escapoδωμάτιο… Ίσα ίσα που θα το χαρακτηρίζαμε στα adventurous δωμάτια όπου για να μπορέσετε να αποδράσετε, οφείλετε να ολοκληρώσετε κάποιες δοκιμασίες. Για τον λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η άνετη ενδυμασία και το άνετο παπούτσι. Θα το προτείναμε σε ομάδες με μέτρια εμπειρία αλλά σίγουρα σε ομάδες με δυνατή την “αισθηση” της παρατηρητικότητας. Οι δοκιμασίες στο σύνολο τους ολοκληρώνονται με πολύ καλή συνεργασία αλλά ακόμα κι αν κάπου κολλήσετε ο gm είναι πάντα εκεί για να δώσει ένα χέρι βοήθειας ή να δώσει την κατεύθυνση της επόμενης δοκιμασίας.
Από πλευράς ατμόσφαιρας τα πάντα είναι προσεγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύεις ότι όντως είσαι πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου του “Μαύρου καθρέφτη”. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια εταιρεία όπου δεν ξέρει τι πάει να πει λουκέτο και τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα δωμάτιο απ’τα λίγα (στην κυριολεξία είναι το μόνο που χωράει άνετα 6 άτομα, αν και είναι προτιμότερες ομάδες των πολύ 5 ατόμων), το οποίο δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!
Spoiler alert: Mirror, mirror on the wall….
Valia C

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “DARK MIRROR – Escapepolis Galatsi – Γαλάτσι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ