Φωτογραφίες

Υπόθεση

Στην Αθήνα του 2018, η ιατροδικαστική υπηρεσία κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπη με υποθέσεις αποτρόπαιων εγκλημάτων. Με τις κατάλληλες γνώσεις και την ανάλυση των στοιχείων που συλλέγονται από κάθε τόπο εγκήματος πρέπει να βοηθήσουν την αστυνομία ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μια δύσκολη υπόθεση, σας περιμένει στο γραφείο για να την επιλύσετε. Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε στο εργαστήριο. Βρείτε το κλεμμένο αντικείμενο και τον ένοχο και να προσπαθείστε να ξεφύγετε. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο χρόνος είναι εναντίον σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε πριν λήξει ο χρόνος?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 26, 105 57, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2103211121
[email protected]
http://athensclue.gr/

Social Media

Κριτική

Όπως σε κάθε τι καινούριο που κάνεις, ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσεις την πρώτη φορά. Αυτή τη μία και μοναδική στιγμή, που σε σημαδεύει και σε ακολουθεί σαν ιστορία πια και σαν ανάμνηση. Για την επιστημονική ομάδα των escapologists μας, αυτή η πρώτη φορά ήταν το δωμάτιο της εταιρείας **Athens Clue**. Το είχαμε αποφασίσει καιρό πριν πάμε, αλλά τα δωμάτια ήταν φουλ σχεδόν για κανένα μήνα, γεγονός που είχε εξιτάρει πολύ τη φαντασία μας. Η πρόσβαση πανεύκολη, φάτσα απέναντι από τον εθνικό κήπο στο Σύνταγμα, στοιχείο που μας διευκόλυνε αρκετά καθώς ήμασταν όλη μέρα στο κέντρο για δουλείες. Η είσοδος απ’ έξω, γεμάτη κόσμο που με περισσό ενθουσιασμό μίλαγε για τα δωμάτια, τους φιλόξενους game masters ττης εταιρίας, τους γρίφους και τις φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο χαμηλός φωτισμός και η ατμόσφαιρα στην υποδοχή, ήταν κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς μας έβαλε αμέσως σε κινηματογραφικό κλίμα. Στο εγκληματολογικό εργαστήριο του **CSI**, οι κλειδαριές, οι γρίφοι και τα κρυφά δωμάτια για πρώτη φορά ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε και μας έκανε να χάσουμε αρκετό χρόνο μέχρι να εγκλιματιστούμε. Η ιστορία σε σχέση με τη ροή των αινιγμάτων μας μπέρδεψε λίγο, γιατί το ένα με το άλλο δεν ήταν απαραίτητα και συνδεδεμένα. Σημασία έχει πως όλα ήταν τόσο καινούρια για μας και ο ενθουσιασμός μας έκανε να γελάσουμε πολύ μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου μας ως εγκληματολόγοι. Το αποτέλεσμα ήταν να μην βγούμε απο το δωμάτιο με διαφορά λίγων δευτερολέπτων, στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή, αλλά παρόλα αυτά ήμασταν τόσο εκστασιασμένοι από την εμπειρία που δεν ακούσαμε καν την game masters που μας φώναζε να βγάλουμε φωτογραφία. Η κουβέντα μεταξύ μας είχε ανάψει, τι κάναμε σωστά και τι λάθος και το δωμάτιο αυτό ήταν η αρχή για τη μεγαλύτερη περιπέτειά μας που λέγεται escape rooms !!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “CSI Athens – Athens Clue Athens”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ