Φωτογραφίες

Υπόθεση

!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!Η εξέλιξη του πλανήτη πεθαίνει. Ένας καινούριος γαλαξίας καταβροχθίζει τον δικό μας μέσα από μια σκοτεινή πύλη. Εσύ και η επίλεκτη ομάδα σου, θα τηλεμεταφερθείτε στον διαστημικό σταθμό Eden μέσω της υπερσύχρονης τεχνολογίας της κάψουλας COSMOS. Με την τηλεμεταφορά σας στον σταθμό θα εξοπλιστείτε με ειδική στολή, η οποία θα σας παρέχει 60’ οξυγόνου αλλά και πολλές ιδιότητες. Θα μπορείτε να πετάξετε αψιφώντας την βαρύτητα, να εκτοξεύσετε laser για να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας και να τηλεμετακινείτε αντικείμενα. Η ενδοεπικοινωνία μεταξύ σας είναι απαραίτητη γιατί οι οδηγίες που θα λαμβάνετε από την γη θα είναι περιορισμένες. Προσοχή η μαύρη τρύπα πλησιάζει όλο και περισσότερο! Συνεργαστείτε για την σωτηρία όλων μας. Ελπίζουμε στην επίτευξη της αποστολής σας και μακάρι όλοι να γυρίστε πίσω… ζωντανοί! Σημείωση: Το συγκεκριμένο είναι δωμάτιο απόδρασης με χρήση εικονικής πραγματικότητας.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

30 Λεπτά

Εύρος Τιμών

1 Παίκτης – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

Η ανακοίνωση ήταν σαφής…. “ΠΡΟΣΟΧΗ: ο πλανήτης κινδυνεύει και ζητούνται οι ήρωες που θα σώσουν την ανθρωπότητα….”

Ε μα καλά, σε μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης υπήρχε περίπτωση να λείπουν οι ειδικοί επιστήμονες escapologists??? Φυσικά και όχι!!! Πόσο μάλλον, εάν αυτή η πρόκληση περιλαμβάνει ένα τελευταίας τεχνολογίας προσομοιωτή εικονικής πραγματικότητας, όπως ο oculus.

Για τους tech freaks, η πλατφόρμα Oculus και το παιχνίδι της COSMOS, είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας τους.

Στο Cosmos η επίλεκτη ομάδα μας, τηλεμεταφέρθηκε στον διαστημικό σταθμό Eden, όπου και εξοπλίστηκε με ειδική στολή, η οποία θα μας παρείχε 60’ οξυγόνου αλλά και πολλές άλλες ιδιότητες, που έχουν μόνο ήρωες ταινιών sci-fi (εκτοξεύεις laser, τηλεμετακινείς αντικείμενα κλπ). Η εμπειρία και οι αισθήσεις που ενεργοποιούνται φορώντας τον εξοπλισμό, είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθούν εάν δεν το ζήσεις και εσύ. Η ένταση που σου δημιουργεί η αμεσότητα με το αχανές σύμπαν, η αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας την ώρα που πετάς με το avatar σου, η φωνή του καθοδηγητή σου από την ενδοεπικοινωνία, δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα απ’ οσα ξέρετε μέχρι σήμερα. Το EXIT NOW, πρωτοπορεί φέρνοντας ένα παιχνίδι -που επειδή σίγουρα δεν μπορείς να αγοράσεις για το σπίτι σου- θες να το παίξεις ξανά και ξανά με διαφορετικές παρέες.

Η ώρα πέρασε σε δευτερόλεπτα στο Cosmos, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία της σχετικότητας του Δρ. Αινστάιν. Δες τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας της ζωής σου και όλα αυτά μόνο μέσα από ένα παιχνίδι…τι λες εσύ θα ξαναπαίξεις ? Γιατί εμείς παρόλο που τον σώσαμε τον κόσμο, παρακαλάμε πότε θα βγει ο επόμενος κίνδυνος ώστε να σώσουμε ξανά τη γη !!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Cosmos – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ