Φωτογραφίες

Υπόθεση

Περιεργα ονειρα… Αλλοκοτα, χρωματιστα… Πρεπει να ξυπνησεις το συντομοτερο! Νομιζεις οτι καθε φορα φτανεις στο τελος, αλλα κατι καινουργιο ξεκινα! Θα πρεπει να περασεις απ’ ολα τα σταδια και να επιστρεψεις στην πραγματικοτητα!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

1 Παίκτης – 70€ ανα άτομο
2 Παίκτες – 35€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κρητών 4, 121 32, Περιστέρι, Αττική, Ελλάδα
https://dreamlock.wixsite.com/

Κριτική

Λίγο οι γιορτές, λίγο το φαγητό, λίγο το γεγονός ότι είχαμε καιρό να τους δούμε και να τα πούμε, μας οδήγησαν στη δυτική Αττική και σε ένα από τα hub των escape rooms, το Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα κατευθυνθήκαμε στην εταιρεία Dreamlock και το δωμάτιο Color Dreams. Είπαμε λίγο το φαγητό, λίγο οι γιορτές, δεν ήμασταν για πολλά πολλά τρεξίματα.
Οι περήφανοι ιδιοκτήτες της εταιρείας μας υποδέχτηκαν θερμά στο “σαλονάκι” τους και αφού τα είπαμε, γελάσαμε και πέρασαν γύρω στα 20′, οι καθιερωμένες οδηγίες για το τι θα συναντήσουμε δόθηκαν και εμείς κλειδωθήκαμε.

Το δωμάτιο αν και δεν σου γεμίζει το μάτι εκ πρώτης όψεως, μην το υποβιβάσετε. Κρύβει πολλά και έξυπνα μυστικά. Τα skills της παρατηρητικότητας και της συνδυαστικής σκέψης είναι πολύ σημαντικά για να οδηγηθείτε στην έξοδό του.

Ομάδες έμπειρες κατά προτίμηση μέχρι 4 άτομα, μπορεί να δυσκολευτούν σε κάποιους απ’τους γρίφους γι’αυτό και θα προτείναμε οι ομάδες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εφόσον έχουν αρκετά δωμάτια στο ενεργητικό τους. Οι πιο άπειρες ομάδες απλά θα χρειαστούν 1-2 έμπειρους παίκτες για να κυλήσει το δωμάτιο συναρπαστικότερα.

Το παιχνίδι διατίθεται σε 2 μορφές… Την κανονική και την challenge. Οι διαφορές έχουν να κάνουν στον αριθμό των βοηθειων/κατευθύνσεων που θα δοθούν και στο ότι κρατείται και πίνακας με σκορ στην δεύτερη εκδοχή. Πάντα είναι ωραίος ενας υγιείς και φιλικός ανταγωνισμός μεταξύ ομάδων ή ακόμα και μέλη των ιδίων ομάδων.

Σε γενικές γραμμές μιλάμε για ένα δωμάτιο ευφάνταστο σε γρίφους και έξυπνο στις εναλλαγές των “επιπέδων” τους το οποίο και θα συστήσουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον τολμάει να κλείσει τα μάτια του και να ονειρευτεί.
Spoiler alert: Καείτε ελεύθερα!!!!

Valia

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Color Dreams – Dreamlock – Περιστέρι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ