Φωτογραφίες

Υπόθεση

Είστε κατάσκοποι επί εποχής ψυχρού πολέμου. Αποστολή σας η εξουδετέρωση μιας ομάδας πρακτόρων που δρουν αυτόνομα και έχουν στην κατοχή τους ένα πυρηνικό όπλο. Φτάνοντας στο κρησφύγετο τους σας ανακαλύπτουν και σας φυλακίζουν, ενεργοποιώντας παράλληλα τον πυρηνικό μηχανισμό που κατέχουν. Έχετε 60 λεπτά να αποδράσετε από την φυλακή και να εξουδετερώσετε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Η επιβίωση του πλανήτη εξαρτάται από την επιτυχία σας!!!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γεωργίου 34, 3041, Λεμεσός, Κύπρος, Κύπρος
357 25 100044
[email protected]
http://www.trappedinlimassol.com.cy/

Social Media

Κριτική

Κι εκεί που κάνεις τη βόλτα σου αμέριμνος στην παραλία της Λεμεσού, ξαφνικά αισθάνεσαι μια ψύχρα. Είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες και κάτι σε τραβάει προς αυτήν μέσα από τα στενά της πόλης καταλήγοντας στο Trapped in Limassol,

Είναι γιατί μας περιμένει εκεί ο Ψυχρός Πόλεμος και το δωμάτιο που μας παγίδεψαν ώσπου να σκάσει η πυρηνική συσκευή που ενεργοποιήσαμε. Σαν καλοί κατάσκοποι όμως εμείς θα την βρούμε την άκρη. Θα εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατό στοιχείο που μας δίνεται, θα αψηφήσουμε τις μπλόφες, θα βάλουμε μπρος τις δεξιοτεχνίες μας και θα το σκάσουμε, πριν αυτό σκάσει εμάς. Εντάξει χάσαμε κάποιους γενναίους κατασκόπους στην πορεία, αλλά θα αναστηθούν σε άλλο δωμάτιο απόδρασης.

Οι γρίφοι σε δυσκολεύουν σε αρκετά σημεία, αλλά με καθαρό μυαλό θα προχωρήσεις επιτυχώς μέχρι το τέλος. Συνίσταται ομάδα 4-5 ατόμων με κάποια εμπειρία σε αποδράσεις για να το ευχαριστηθείτε παραπάνω.
Να επισημάνουμε ότι ο χώρος του Trapped in Limassol προσφέρει τη δυνατότητα εκδηλώσεων παιδικών πάρτυ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ υπάρχει escape room κατάλληλο για τους μικρότερους φίλους μας – δραπέτες.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Cold War – Trapped in Limassol – Λεμεσός”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ