Φωτογραφίες

Υπόθεση

Είστε υπάλληλοι του Walter White στο πλυντήριο ρούχων που διατηρεί. Στην πραγματικότητα αυτό είναι μόνο η βιτρίνα του κρυφού εργαστηρίου παραγωγής μεθαμφεταμίνης που έχει φτιάξει ο ίδιος. Ο Walter σας τηλεφωνεί για να σας ενημερώσει ότι ο Ηank, γαμπρός του και αστυνομικός στη Δίωξη ναρκωτικών, τού ζήτησε να δει το μαγαζί και κατευθύνονται μαζί προς τα εκεί. Εντολή του Heisenberg είναι μέχρι να φτάσουν να έχετε καταστρέψει κάθε αποδεικτικό στοιχείο που υπάρχει και σας καθιστά ένοχους… Μόνη λύση είναι να βάλετε φωτιά στο εργαστήριο… 60 λεπτά αρκούν;

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αμερικής 20, 106 71, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2130401953
[email protected]
http://kolonaki.themindtrap.com/

Social Media

Κριτική

To Breaking Bad είναι μια απο τις πιο πολυσυζητημένες και τις πιο πολυπαιγμένες σειρές των τελευταίων χρόνων, με φανατικό κοινό που επί 5 σεζόν παρακολούθησε χωρίς ανάσα τις ιστορίες του Walter White. Έτσι και ομάδα του Escapology, φανατικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, θέλησε να μπει στο πετσί ενός απαιτητικού ρόλου…αυτού των υπάλληλων του Walter White στο πλυντήριο ρούχων που διατηρεί.

Αυτήν την εμπειρία, που σίγουρα θέλουν πολλοί να ζήσουν, μας την προσφέρει το καλοδουλεμένο escape room του Mindtrap Κολωνάκι. Οι escapologists σε απαρτία ξεκίνησαν με συντονισμένη ενέργεια να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πλυντήριο, που προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια μας οδηγούσε σε μια σειρά γραμμικών γρίφων, με στόχο να βρούμε το κρυφό εργαστήριο παραγωγής μεθαμφεταμίνης του Walter και να καταστρέψουμε κάθε αποδεικτικό στοιχείο που υπάρχει, πριν έρθουν η δίωξη ναρκωτικών και ο γαμπρός του καθηγητή, ο Hank.

Η ενέργεια του χώρου και η ροή των γρίφων σε συνάρτηση με τη διακόσμηση του χημικού εργαστηρίου, είναι στοιχεία που σε βάζουν στην ατμόσφαιρα της σειράς, σε κάνουν να νιώθεις μέρος όσων έχεις δει και σου δίνουν την αίσθηση πως ζεις στα κόκκινα την αγωνία για να ξεφορτωθείς την ενοχοποιητική METH. Σου ευχόμαστε να καταφέρεις να βάλεις φωτιά και τελικά να ζήσεις -όπως και εμείς- την ψευδαίσθηση της παρανομίας να κυλά στις φλέβες σου.

Υγ. Ζήσε το δωμάτιο σαν να ‘σαι μέρος της σειράς και ακόμα και για τους παίχτες που δεν την έχουν δει, να είστε σίγουροι πως είναι μια καλή αφορμή να μυηθείς φανατικά μέσα από την εξαιρετική δουλειά του Mind Trap-Κολωνάκι.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Breaking Bad – The Mindtrap, Κολωνάκι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ