Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ένα Beach Party με ρυθμό, ένταση, μουσική, φλερτ, κορμιά που λικνίζονται στην άμμο και ένα ιδιαίτερο κλίμα που όλοι θέλουμε να απολαύσουμε και να γευτούμε μέχρι την τελευταία σταγόνα.. Νιώθεις μαγικά.. Καθώς η ώρα περνάει.. ανακαλύπτεις ότι ένα περίεργο μυστήριο πλανάται πάνω από το νησί… Σχεδόν όλοι γνωρίζουν… Αλλά κανείς δεν μιλάει… Η μουσική και το ποτό ξεσηκώνουν εσένα και την παρέα σου, αλλά στο μυαλό σας γυρίζει έντονα η ιδέα της αναζήτησης… Μια παραλία γεμάτη μυστικά που καίγεσαι να ανακαλύψεις…

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

4+ παίκτες – 15€/άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 18:00–00:00
Τρίτη 18:00–00:00
Τετάρτη 18:00–00:00
Πέμπτη 18:00–00:00
Παρασκευή 18:00–00:00
Σάββατο 14:00–00:00
Κυριακή 14:00–00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βαλαωρίτου 16 Χαλάνδρι, 152 33, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
210 6839466
[email protected]
http://thelockout.gr/

Social Media

Κριτική

Δεν είναι escape, δεν είναι κροταλίας… είναι το Beach Party! Ένα δωμάτιο, μια κατηγορία από μόνο του όπως άλλωστε κι ο δημιουργός του πίσω από αυτό.
Στο Beach Party αποφασίσαμε να πάμε μια κρύα και βροχερή μέρα. Εντάξει όχι ότι το’χαμε σχεδιάσει να είναι έτσι. Και όμως το δωμάτιο αυτό μας άλλαξε τελείως το κλίμα και τη διάθεση που με επιτυχία προσπαθούσε να μας χαλάσει ο καιρός.

Το Beach Party δεν είναι η κλασική μορφή escape room. Όλο το κλειδί είναι η διαδραστικότητα με το χώρο και φυσικά με τον Game Master. Με το που μπαίνεις στο χώρο, το παιχνίδι (και το πάρτυ) ξεκινά. Μουσική, χορός κι ένα φουλ λειτουργικό μπαρ δίνουν την έναρξη στο πάρτυ. Ταυτόχρονα η ομάδα ξεκινάει να παίζει. Οι γρίφοι είναι αρκετά ενδιαφέροντες, αλλά μικρή σημασία έχουν μπροστά σε αυτό το πανδαιμόνιο διασκέδασης. Αν και υπάρχει μια ροή και μια κατάληξη στο παιχνίδι, τελικά το συμπέρασμα είναι ότι εκεί είσαι για να περάσεις καλά κι όχι για να δραπετεύσεις, όπως συνήθως.

Το μεγάλο «συν» φυσικά είναι ο πανμέγιστος Game Master ή μπάρμαν ή χορευτής ή DJ ή ό,τι άλλο θες, το παιδί-ορχήστρα που σε καθοδηγεί στο παιχνίδι, αλλά συνάμα σου φτιάχνει κοκτέιλ, σου βάζει το αγαπημένο σου τραγούδι, κάνει τον ψυχολόγο σου, μπορεί να ρίχνει και τα ταρώ, δεν το δοκιμάσαμε.

Είναι ένα δωμάτιο – παιδική χαρά. Και με αυτή τη διάθεση έχει νόημα να πας εκεί. Μέσα στη σχετική απλότητα των γρίφων (όχι ότι μερικοί δε μας δυσκόλεψαν), ένας μάλλον είναι ο πιο έξυπνος και διασκεδαστικός απ’όλους, ένας «μουσικός» γρίφος.

Ο χώρος είναι ωραία διαμορφωμένος, παραπέμπει όσο μπορεί σε μια παραλία με beach bar. Αν ποτέ χρειαστεί να τον αλλάξει μάλλον θα είναι καλύτερα να το πουλήσει με τόση άμμο παντού. Ανεξάρτητα από το χώρο του παιχνιδιού οπωσδήποτε αξίζει μια επίσκεψη στο μπάνιο. Κάποιοι θα θυμηθούν τα φοιτητικά τους χρόνια.

Πολύ καλή εμπειρία. Ενδεχομένως δημιουργεί μια δυσκολία το ψυχαγωγικό κομμάτι του πάρτυ σε σχέση με τη προσπάθεια να σκεφτείς να λύσεις τους γρίφους. Γι’ αυτό άλλωστε και δίνει μια πολύ καλή άνεση ως προς το χρόνο του παιχνιδιού. Αλλά, όπως είπαμε, καλό είναι οι ομάδες που πάνε να μην το αντιμετωπίσουν ως ενα κλασικό escape room αλλά ως μια ψυχαγωγική εμπειρία. Να μην είναι απλά ομάδα, αλλά παρέα, με διάθεση και κέφι. Σαν να τους κάλεσε ένας φίλος τους στα γενέθλιά του και τους έβαλε και μερικούς γρίφους για την εμπειρία. Οπότε δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τι επίπεδο ομάδας πρέπει να πάει, για δυσκολίες κτλ.

Αξίζει μια δοκιμή, όπως αξίζει και να συζητήσετε με το Γιώργο, το δημιουργό της ιδέας, να κάνετε πλάκα, να ανταλλάξετε ιδέες αλλά και κάποια στιγμή να τον αφήσετε να ξεκουραστεί και να του ξαναπεράσετε τον ζουρλομανδύα γιατί τέτοια ενέργεια δεν την κάνεις καλά αλλιώς!

Πληροφορίες

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Beach Party – The Lockout – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ