Φωτογραφίες

Υπόθεση

Το Bachelor Party που περίμενες τόσο καιρό είναι γεγονός! Δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ, ξέφρενος χορός και καλλίγραμμα μοντέλα συνθέτουν μία φανταστική εμπειρία διασκέδασης! Στη συνέχεια όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή.. Σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις… Θα πρέπει να συνεργαστείτε με την ομάδα και να παραμείνετε ψύχραιμοι, για να ξεπεράσετε τα διάφορα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σας… Ο χρόνος κυλάει εις βάρος σας… Θα προλάβετε να αποδράσετε ? Αυτό το Bachelor Party θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο…

*** Σύντομα κοντά σας ***

Διάρκεια

70 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά

Τρίτη – Κλειστά

Τετάρτη – Κλειστά

Πέμπτη – Κλειστά

Παρασκευή – Κλειστά

Σάββατο – Κλειστά

Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βαλαωρίτου 16 Χαλάνδρι, 152 33, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
210 6839466
[email protected]
http://thelockout.gr/

Social Media

Κριτική

-Γιατρέ, πιέζομαι από την καθημερινότητα, δεν περνάω καλά. Έχω καιρό να γελάσω, με την καρδιά μου. Τι να πάρω?
– Τους δρόμους και να πας Χαλάνδρι. Εκεί θα συμμετέχεις σε ένα μπατσελορ πάρτυ με την παρέα σου και θα γελάσεις με την καρδιά σου, το συκώτι σου, τη σπλήνα σου και τα υπόλοιπα όργανά σου.

Μπαίνουμε στον πειρασμό να πουμε πολλές λεπτομέρειες και δε θα πούμε καμία, γιατί τα όργανα της τάξης που τριγυρίζουν σε μια μονοκατοικία στο Χαλάνδρι θα μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα και θα διακυβεύεται τόσο η ασφάλειά μας όσο και του γαμπρού, οπότε και θα τιναχτεί το πάρτυ στον αέρα.

Και μια που λέμε για το γαμπρό, μήπως τον είδε κανείς? Να πάμε μέσα να κάνουμε ένα εορταστικό ντου ή θα το πληρώσουμε ακριβά? Χρειάζομαι μια μπύρα και λίγα πατατάκια να πάρω μπρος. Και μουσική. Πολλή μουσική! Εντάξει μη χορεύεις μόνο, λύσε και κάνα γρίφο γιατί δε θα πας έτσι μπροστά (να μη σου πω ούτε πίσω). Κράτα μια συμβουλή πολύτιμη: beware of Bofiliou..!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Bachelor Party – The Lockout – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ