Φωτογραφίες

Υπόθεση

Τα γράμματα που λάβατε εχθές τη νύχτα, έγραφαν ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά έριξαν επιτέλους φως στην υπόθεση του εδώ και 6 χρόνια εξαφανισμένου καθηγητή Robert Jackson. Και ο χάρτης που το συνόδευε σας οδήγησε βαθιά στην Αμαζονία, το λιγότερο εξερευνημένο και πιο δύσβατο κομμάτι της ζούγκλας.Ακολουθώντας τα στοιχεία που σας άφησε ο καθηγητής και συνεργάτης σας, καλείστε να λύσετε ένα μυστήριο για αιώνες άλυτο, ανακαλύπτοντας κάτι που θα αλλάξει την παγκόσμια ιστορία, όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

75 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ομήρου 24-26, 17121, Νεα Σμύρνη, Αττική, Ελλάδα
2109329995
[email protected]

http://www.escapegameover.gr/

Social Media

Κριτική

Έχοντας δηλώσει ξεκάθαρα ότι μας αρέσει να ψάχνουμε τον Indiana Jones που κρύβεται μέσα μας, μετά το The Temple Box, περιμέναμε πως και πως να δούμε και το Temple of the Skull του Game Over.

Με αθλητική ενδυμασία, όπως προτείνεται από την εταιρεία φτάνουμε έξω από τον χώρο και χτυπάμε το κουδούνι. Η υποδοχή που ακολουθεί θερμή και το briefing για το δωμάτιο κατατοπιστικό.
Ξεκινάμε την περιπέτειά μας με γρίφους απλούς και φτάνουμε στο σημείο όπου….. χάνονται τα πάντα.. Από που να ξεκινήσεις και πως να συνεχίσεις…. Ευτυχώς, ο ηθοποιός με ωραίο χιούμορ και μέσα στο πετσί του ρόλου μας βάζει στο σωστό track.

Τα σκηνικά είναι εκπληκτικά, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι ώστε το δωμάτιο να θεωρηθεί αρκετά ατμοσφαιρικό. Η έντασή μας ανεβαίνει σταδιακά, τόσο με την πλοκή αυτή καθαυτή, όσο και με την ατμόσφαιρα, τον ηθοποιό και τους μέτριας δυσκολίας
( αλλά καλοφτιαγμένους) γρίφους.

Το τελευταίο μέρος του δωματίου ωστόσο είναι και το πιο δυνατό: Θεαματική έξοδος!! Μας άρεσε πολύ αυτό που ζήσαμε και ήμασταν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από το σύνολο του δωματίου. Όσο αφορά στους γρίφους ,αυτό που μας άρεσε είναι πως ταίριαζαν με τη κλιμακούμενη ροή του δωματίου και το γεγονός ότι ήταν αυτοματοποιημένοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.Καταλήξαμε επίσης στο ότι,αν και διευκολύνει κάποια περάσματα, δεν χρειαζόταν αθλητική ενδυμασία ντε και καλά, ενώ θα μπορούσε να παιχτεί και από ομάδες με μέτρια εμπειρία.
Delfian

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Aztec Empire – Game Over, Νεας Σμύρνης”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ