Φωτογραφίες

Υπόθεση

Arkham, 1692
Ένα σπίτι έχει πιάσει φωτιά. Ένα μικρό διαμέρισμα σε μία, όχι και τόσο καλόφημη, γειτονιά κοντά στις αποβάθρες, σε ένα βρώμικο σοκάκι του Arkham. Δεν έχει μείνει τίποτα πια, παρά μόνο κάτι στον αέρα, κάτι σα να ψιθυρίζει ένα όνομα: Nahab.

Arkham, 1900
To πανεπιστήμιο του Miscatonic είναι στις δόξες του. Φοιτητές απ’όλο τον κόσμο μάχονται για μια θέση σε αυτό. Παρά τις φήμες για τα περίεργα γεγονότα που διαδραματίζονται τριγύρω του. Πέρα από τις ιστορίες για την μάγισσα του σπιτιού στο αριθμό 23, στο στενό, δίπλα από το πανεπιστήμιο, που πάει προς τις αποβάθρες.

Όλοι αποζητούν το κύρος του Miscatonic, αγνοώντας τις αμέτρητες εξαφανίσεις φοιτητών, ιδίως όσων διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι. Οι ντόπιοι ούτε που το πλησιάζουν. Μόνο ψιθυρίζουν για την μάγισσα που λέγεται να κάηκε ζωντανή μαζί με το νεογέννητο παιδί της. Για την κατάρα που έριξε πριν χαθεί και η ίδια μαζί με το σπίτι της. Σιγομιλούν για μια άλλη διάσταση που άνοιξε δήθεν, για να σωθεί από τις φλόγες. Το σπίτι αναστηλώθηκε, δε θυμίζει τίποτα από τα καμμένα του συντρίμμια. Αν φυσικά κάηκε ποτέ…

Arkhan 1929
Το πανεπιστήμιο του Miscatonic είναι ακόμα στις δόξες του. Και εσύ τα κατάφερες και σε δέχτηκαν να φοιτήσεις εκεί! Για τους πρωτοετείς το πανεπιστήμιο ορίζει και διαμέρισμα. Έτσι και για σένα, νοίκιασε ένα σπίτι. Ένα μικρό διαμέρισμα σε μία, όχι και τόσο καλόφημη, γειτονιά κοντά στις αποβάθρες, σε ένα βρώμικο σοκάκι του Arkham που κάποτε ήταν το σπίτι της μάγισσας.

Το ανανεωμενο Witchouse φερει καποιουσ ιδιουσ χωρουσ με την προηγουμενη εκδοση. Εχουν αλλαξει οι γριφοι, η ροη, η ιστορια κ καποιοι χωροι.

Προτεινεται ανετη/αθλητικη ενδυμασια. Συνιστωμενοσ αριθμοσ ατομων 3-4.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το δωματιο δεν ενδεικνυται για ατομα με κλειστοφοβια, κρισεισ επιληψιασ, προσφατα εγχειρισμενουσ, εγκυουσ, ατομα με περιορισμο κινησεων ‘η καρδιακα προβληματα.

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 23€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 18€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 18:00-23:30
Τρίτη 18:00-23:30
Τετάρτη Κλειστό
Πέμπτη Κλειστό
Παρασκευή 18:00-23:30
Σάββατο 18:00-23:30
Κυριακή 18:00-23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιφιγένειας 87, 176 76, Καλλιθέα, Αττική, Ελλάδα
21 1404 4169
[email protected]
http://www.arkhamescape.gr/

Social Media

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Arkham’s Witchouse – Arkham Escape Rooms – Καλλιθέα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ