Φωτογραφίες

Υπόθεση

Βρισκόμαστε στο 2047. Είστε μία ομάδα υπαλλήλων του ερευνητικού κέντρου SciEsc Laboratory. Οι φήμες λένε ότι εδώ και καιρό γίνεται έρευνα στον τομέα Ε για μετάβαση σε άλλες διαστάσεις και παράλληλα σύμπαντα. Η είσοδος στον τομέα Ε απαγορεύεται προφανώς αυστηρά, αλλά η περιέργειά σας, σας ωθεί να εισέλθετε σε έναν κόσμο που … δεν θα έπρεπε να μπείτε ποτέ!

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 14€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 16:45 – 23:30
Τρίτη 16:45 – 23:30
Τετάρτη 16:45 – 23:30
Πέμπτη 16:45 – 23:30
Παρασκευή 16:45 – 23:30
Σάββατο 11:30 – 23:30
Κυριακή 11:30 – 23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγίου Ιωάννου 63, 153 42, Αγ. Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα
21 0600 5176
[email protected]
http://www.esc-rooms.gr/

Social Media

Κριτική

Τα χρόνια κυλάνε γρήγορα… και ξαφνικά βρισκόμαστε στο 2047! Πάντα νιάτα βέβαια, γιατί έχουμε βρει και το μυστικό της νεότητας μεταξύ άλλων… Η αποστολή μας αυτή το φορά μεταφέρεται στη βόρεια πλευρά της πόλης, μία πλευρά πιο ανεξερεύνητη για εμάς άλλα γεμάτη προκλήσεις. Με την είσοδό μας στο εργαστήριο, καταλαβαίνουμε πώς κρύβονται περισσότερα μυστικά από αυτά που νομίζαμε.

Η συνεργασία και η παρατηρητικότητα είναι καταλυτικές για τη μετάβαση στις επόμενες διαστάσεις. Το δωμάτιο είναι γραμμικό, δίνει όμως μικρές ευκαιρίες να γίνουν κάποια πράγματα παράλληλα. Ο χρόνος πάντως, είναι αρκετός στην περίπτωση που όλοι θέλουν να ασχοληθούν με ένα γρίφο τη φορά. Ο αριθμός παικτών που συνιστάται έχει νόημα, ειδικά στο τελευταίο σκέλος του δωματίου.
Οι γρίφοι έχουν διαβαθμίσεις και ενδιαφέρον. Προτείνεται για ομάδες που είναι λίγο εξοικειωμένες με γριφοδωμάτια. Υπάρχουν μέτριας δυσκολίας γρίφοι, γρίφοι με skills κινητικότητας και σβελτάδας και γρίφοι συνεργασίας. Το δωμάτιο έχει ένα γρίφο πολύ πρωτότυπο, όπου πειραματιστήκαμε αρκετά για να βρούμε τον τρόπο επίλυσης του. Θα λέγαμε ότι όποιος μας είδε πρέπει να γέλασε πολύ! Μπράβο για τη
συγκεκριμένη έμπνευση, ως αρκετά έμπειρη ομάδα εντυπωσιαστήκαμε, στοιχείο πολύ θετικό για ένα γριφοδωμάτιο.

Έξτρα πόντους δίνουν οι λεπτομέρειες στα σκηνικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει το μάτι σας κάτι παράταιρο με το χώρο και το concept της κάθε διάστασης. Φανταστείτε να ταξιδεύετε χιλιάδες χρόνια πίσω και ξαφνικά να δείτε ένα κλιματιστικό! Not happening in this room. Πολύ ωραία ιδέα και εκτέλεση, θα ταξιδέψετε κυριολεκτικά στο χρόνο, θα γελάσετε και ποιος ξέρει μπορεί και να χορέψετε..because you never know where you will go, when you time travel you don’t say no..!

P.S.: Αν μετά από όλο αυτό το ταξίδι στο χρόνο πεινάσετε, υπάρχουν πολλές επιλογές στη γειτονιά.
Εμείς διαλέξαμε να επανέλθουμε στο 2020 με μερικά burger! Food for thought…
Georgina

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Another Dimension – ESC – Αγ. Παρασκευή”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ