Φωτογραφίες

Υπόθεση

Από τις αρχές του πολιτισμού, οι κούκλες λατρεύονταν από τα παιδιά και από τους συλλέκτες και χρησιμοποιούνταν σε θρησκευτικές τελετές ως «αγωγοί» για το καλό και για το κακό. *Για άτομα άνω των 18 ετών. Το δωμάτιο δεν ενδείκνυται για άτομα με κλειστοφοβία, καρδιακά ή αναπνευστικά προβλήματα. Απαραίτητη αθλητική ενδυμασία.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Προβελέγγιου 4-6, 187 57, Κερατσίνι, Αττική, Ελλάδα
21 0431 7099
[email protected]
https://www.exitus-escaperoom.gr/

Social Media

Κριτική

Ένα βραδυνό, η Αναμπέλ μου, ήρθε να μας βρει στην ακρογιαλιά (σχεδόν) του Κερατσινίου. Εντάξει, ας μας πει κάποιος, ποιο διεστραμμένο μυαλό θα έπαιρνε μια τέτοια κούκλα στο σπίτι του. Πάρε μια Μπάρμπι βρε αδελφέ, ένα λούτρινο! Η Exitus λοιπόν, μετά το πολύ πετυχημένο Ring μας έφερε και το δωμάτιο με θέμα την Annabelle. Έχοντας γνώση ότι στα δωμάτια τρόμου είναι από τις εταιρείες που στέκονται ψηλά, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο στο τι θα συναντήσουμε.

Από την αρχή που θα μπεις στο δωμάτιο, σε περιμένει μια πολύ δυνατή κι έντονη έναρξη. Κάποιος θα μπορούσε να πει οτι είναι ένα κρας τεστ για τη συνέχεια. Αν είσαι οκ με την αρχή, τότε έχεις ελπίδες να μην πατήσεις panic button στη συνέχεια. Το όλο κόνσεπτ στηρίζεται κατά πολύ στην ατμόσφαιρα. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις λίγους γρίφους, η δυσκολία των οποίων χτίζεται λόγω του άγχους που σου δημιουργεί η αίσθηση του απρόσμενου. Το σασπένς είναι συνεχόμενο. Ακόμα κι αν νομίζεις πως κάποιες στιγμές θα σε αφήσουν ήσυχο γιατί πρέπει να προχωρήσεις και με τον γρίφο, γελιέσαι! Η ροή είναι έτσι μελετημένη ώστε να σου κάνουν χαλάστρα ανά πάσα στιγμή και να μην επαναπαύεσαι!

Η εκμετάλλευση του χώρου είναι πολύ καλή. Η μετακίνηση σε κάθε τμήμα γίνεται με σωστή ροή και προκύπτουν χώροι που δε τους περίμενες, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σε συνδυασμό με το ζωντανό στοιχείο, που σε στοιχειώνει.. Ο μικρός αριθμός ατόμων που προτείνεται είναι απολύτως σωστός, κυρίως λόγω των μικρών χώρων, αλλά και επειδή οι εκπλήξεις που γίνονται μέσα δε θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δώσουμε ένα μικρό χιντ ότι δεν έχει νόημα να έχετε έναν μπροστάρη, διότι όλοι θα δοκιμαστείτε! Οπότε να είστε προετοιμασμένοι! Το σκοτάδι παίζει πολύ καλά το ρόλο του, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γενικά ένα πολύ καλά δομημένο δωμάτιο, που ανεβάζει την αδρεναλίνη! Πιστό σε πολλά στοιχεία των ταινιών, το δωμάτιο είναι κάτι για το οποίο οι ομάδες θα μιλάνε για πολύ καιρό μετά την εμπειρία τους και σίγουρα θα γελάνε όταν θα θυμούνται τις διάφορες στιγμές! Σίγουρα δεν προτείνεται για αρχάριες ομάδες ως προς τα δωμάτια τρόμου. Καλό είναι να έχουν παίξει κάποια πριν κλείσουν σε αυτό, προκειμένου να το ευχαριστηθούν και περισσότερο!

Καλή απόλαυση κούκλες και κούκλοι!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Annabelle – Exitus – Κερατσίνι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ