Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ξυπνάς και δεν θυμάσαι τίποτα, ένας τρομερός πονοκέφαλος πιέζει της φλέβες στο μέτωπό σου. Μια άσχημη μυρωδιά κυβερνά τις αισθήσεις σου, κοιτάς τριγύρω και βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους να ξυπνούν. Αυτό δεν ήταν μέρος του σχεδίου. Είναι φυλακή..; είναι νεκροτομείο..; τι είναι αυτό το μέρος..; Το μόνο που ακούτε είναι βήματα…πρέπει να βγούμε έξω…

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθηνάς 7, 105 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
21 0322 7381
[email protected]
http://mister-e.gr/

Social Media

Κριτική

τι ώρα είναι? Τι μέρα είναι?… και ποια χρόνια???

**_Σκηνή 1η_**
**_Πρώτο Πλάνο – εσωτερικό_**
…πίσω απο τη βαριά καγκελόπορτα, μας υποδέχεται για δεύτερη φορά ο μυστηριώδης Mister. E, η ομάδα αποτελείται ξανά απο 8 άτομα -τους τέσσερις σταθερούς escapologists και άλλους τέσσερις executive professors με ειδίκευση στον τρόμο
(ακούγονται) Φιλιά, αγκαλιές, χάχανα και ξαφνικά…

**_Δεύτερο πλάνο -εσωτερικό λίγο πριν ανοίξει η πόρτα του δωματίου_**
…μάτια κλειστά με μαύρες κορδέλες, οι παλμοί ανεβαίνουν και οι φωνές πια αρχίζουν να σοβαρεύουν.

Mister.E “σας παρακαλώ φτιάξτε μια σειρά, πιάστε ο ένας τον ώμο του άλλου και ακολουθήστε με”….
Στο σημείο αυτό ακολουθεί σιωπή … Ένα παγωμένο ρίγος διαπερνά το σώμα καθώς περπατάμε, οι αισθήσεις πλέον λειτουργούν διαφορετικά, η αφή προσπαθεί να πιάσει τι ακριβώς είναι εκεί που ακουμπάμε, η όσφρηση πιάνει ψήγματα εργαστηριακών αντιδραστηρίων στην ψυχρή ατμόσφαιρα και η ακοή κατακλύζεται από τριξίματα, λουκέτα που κλειδώνουν και μια πόρτα που κλείνει ερμητικά.

**Σκηνή 2η**

**Πρώτο πλάνο-εσωτερικό – σκοτάδι παντού ….**
Μια σειρήνα αρχίζει να χτυπά με μανία, εμείς έχουμε μπει ψυχή και σώμα στο ρόλο μας, ξυπνάμε … λύνουμε τα μάτια μας… και βρισκόμαστε ξαφνικά σε ένα ανέλπιστο σκηνικό !!! Ο Mister.E κατάφερε για άλλη μια φορά σκηνογραφικά, φωτιστικά και ηχητικά να σε βάλει σε άλλη διάσταση.
Είμαστε όλοι μέλη ενός πειράματος, χωρίς να ξέρουμε ποιοι και που είμαστε…. Τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι σοκ! ααααα μια μικρή λεπτομέρεια ένα μικρο tip … στο δωμάτιο αυτό δεν είστε μόνοι….έχετε έναν ακόμη συγκρατούμενο…ssss it’s secret

_**Δεύτερο πλάνο – εσωτερικό – κελί**_
Τα λεπτά περνούν, η ομάδα ψάχνει λυσσαλέα, οι γρίφοι και τα αινίγματα, ψαγμένα, έξυπνα, πολύ διαφορετικά απ’ όσα έχουμε συναντήσει και θέλουν συνεργασία και ευστροφία, θα τονίσω συνεργασία, δουλέψτε έξυπνα με την ομάδα σας, χωρίστε ρόλους και μην αφήσετε το χρόνο να χαθεί…. γιατί αργά η γρήγορα θα διαπιστώσετε πως αυτό το δωμάτιο, είναι παραπάνω απο ζωντανό, είναι ολοζώντανο και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ενωμένοι όχι μόνο τους γρίφους άλλα και τη δράση, που θα σας ξεσηκώσει.

Εμείς από τη δική μας πλευρά, ενωμένοι ναι μεν αλλά και αρκετά τρομαγμένοι καταφέραμε να κλειστούμε σαν τα ποντίκια μέσ’τη φάκα και η αλήθεια είναι πως γελάσαμε πολύ με το πόσο σαστίσαμε, όταν ο Mister.E μας άνοιξε και μας καθοδήγησε στη λύση.

Ο τρόπος υπάρχει και είναι μπροστά σου αρκεί να κινηθείς με ομαδικό πνεύμα και να ανασύρεις λίγο από τη μνήμη σου όλες τις σχετικές πληροφορίες από τις ταινίες τρόμου που έχεις δει….

Τα κρυφά δωμάτια, οι ρόλοι, η ατμόσφαιρα και η αγωνία είναι κάτι που θες να ξαναζήσεις αμέσως μόλις βγεις απο το δωμάτιο. ‘Όπως ορθά επισήμαναν οι επιστήμονες μας, σου μένει ο τρόμος, τον θες, εθίζεσαι σε αυτό το μούδιασμα που σε διαπερνά σ’ αυτό τον παγερό κόσμο. Η διαδραστικότητα που θα σου προσφέρουν οι δύο ηθοποιοί της ιστορίας είναι αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει το δωμάτιο να ξεχωρίζει στο είδος του.

_**Σκηνή 3**_
_**πλάνο-εξωτερικό**_
Στο δρόμο του γυρισμού και καθώς αναλύουμε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, συνειδητοποιούμε πως βγεις …δεν βγεις, δεν έχει καμία σημασία αφού έχεις κερδίσει μια φοβερή εμπειρία.
The end.

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Amnesia – Mister.E – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ