Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ξυπνάς πάλι από τον ίδιο εφιάλτη, αλλά αυτή τη φορά οι ψίθυροι σε βασανίζουν ενώ είσαι ξύπνιος.Σαν υπνωτισμένος οδηγείς προς το εγκαταλελειμμένο ορφανοτροφείο στην κορυφή του λόφου. Έκπληκτος συναντάς και άλλους με την ίδια ακριβώς εμπειρία. Αποφασίζετε να διαβείτε το κατώφλι όλοι μαζί…Πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε αυτό μαρτύριο.

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 13€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 17:00–23:30
Τρίτη 17:00–23:30
Τετάρτη 17:00–23:30
Πέμπτη 17:00–23:30
Παρασκευή 17:00–23:30
Σάββατο 11:00–23:30
Κυριακή 11:00–23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Αμφιθέας 73Α, 17564, Παλαιό Φάληρο, Αττική, Ελλάδα
21 3040 0046
[email protected]
http://www.trapped.gr/

Social Media

Κριτική

The 7th, τα 7 θαύματα του κόσμου, οι 7 πληγές του Φαραώ, 7 φορές το 7, 7 μέρες της εβδομάδας, ο έβδομος γιος του έβδομου γιου κτλ.Σίγουρα ένας αριθμός που υπόσχεται πολλά!

Η γνωστή ομάδα σε νέες περιπέτειες! Έχοντας αποδράσει ήδη μια φορά εκείνη την ημέρα, ήμασταν ακόμα σε εγρήγορση και έτοιμοι για όλα. Κι ας πεινούσαμε. Πάνω απ’όλα ο αγώνας! Στην υποδοχή, για άλλη μια φορά οι χαμογελαστοί και υπέροχοι Γιάννης και Αγγελίνα, μας έφτιαξαν τη διάθεση (μα καλά,που τη βρίσκουν τόση ενέργεια;) ξεχνώντας την πείνα μας (για λίγο).
Αφού φάγαμε τις καθιερωμένες 7*7 φορές καραμελίτσες για έξτρα διαύγεια, έφτασε η ώρα αναχώρησής μας για το ορφανοτροφείο.Το τραπέζι ήταν στρωμένο για την άφιξή μας σε ένα μέρος που σίγουρα έκρυβε καλά κρυμμένα μυστικά.

Προσεγμένη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, γρίφοι γραμμικοί με έξτρα βοήθεια τα σύμβολα στα λουκέτα! Μην τα αγνοήσετε! Θα σας εξασφαλίσει σίγουρα αρκετό χρόνο!

Ο game master μας Γιάννης, πάντα καίριος στις βοήθειες – κατευθύνσεις ,δε μας έδινε τις λύσεις στο πιάτο. Οι γρίφοι έξυπνοι και κάποιοι σίγουρα για ανθρώπους με υπομονή. Αν δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, απλά χαλαρώστε για λίγο και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν παιχνίδι. Σύντομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας .

Ποιος είναι ο έβδομος; Τι έχει συμβεί σε αυτό το σκοτεινό μέρος; Είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα κληθείτε να απαντήσετε. Πρόκειται σίγουρα για ένα δωμάτιο κατάλληλο για όσους αγαπούν την ατμόσφαιρα αλλά δε θέλουν να τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Ναι τα καταφέραμε και βγήκαμε με το ύψιστο σκορ 396! Εσείς;

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “7th – Trapped Παλαιό Φάληρο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ