Φωτογραφίες

Υπόθεση

Αν διαβάζεις το μήνυμα μου, ελπίζω να μην είναι πολύ αργά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι νεκροί. Δε μπορώ να φωνάξω για βοήθεια γιατί θα με ακούσει. Κατάφερα να κρατηθώ στη ζωή 5 μέρες τώρα, γιατί κατάλαβα την αδυναμία του, το πρόβλημα στην όραση του. Ξέρω ότι δε θα ξεφύγω όμως. Κάθε ώρα που περνάει ο πόνος είναι αφόρητος. Οι πληγές μου αιμορραγούν. Θα με βρει… Νιώθω την αναπνοή του μέσα στο σκοτάδι. Είμαι τόσο αδύναμη πια. Μην κάνετε κι εσείς το ίδιο λάθος με εμάς. Μην τον εμπιστευτείτε.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 35€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Π. Τσαλδάρη 8, 10431, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
698 568 0958
[email protected]
https://realityripples.gr/

Social Media

Κριτική

Ο δρόμος μας και η δίψα μας για ακόμα ένα χαλαρό κι απογευματινό escape μας οδήγησε βαθιά στην πλατεία Ομονοίας. Ντάξει! όχι και τόσο βαθιά αλλά πρέπει να πούμε και κάτι για να γίνει κατανοητό το πόσο καμμένοι έχουμε καταντήσει πια. Βαθιά, λοιπόν, στην πλατεία Ομονοίας σε έναν όροφο μία παλιάς πολυκατοικίας βρήκαμε την έδρα των γραφείων της εταιρείας Reality Riplles. Γραφεία αρκετά ζεστά από θέμα φιλοξενίας και θερμά από θέμα καλώς ορίσματος. Κάποιοι από εμάς είχαν παίξει τον πρώτο μήνα λειτουργίας του δωματίου και οι υπόλοιποι κάποιους μήνες αργότερα… Κανείς όμως δεν ήξερε τι ήταν αυτό που τον περίμενε.
Κι είχαμε δίκιο! Το παιχνίδι ξεκινάει και δεν ξέραμε από που μας είχε έρθει.
Σκηνικά λιτά. Σε κάθε στάδιο του δωματίου το decor και η ατμόσφαιρα είναι τόσο όσο. Να σε κρατάει σε εγρήγορση απ την μία αλλά σε αφήνει να λύσεις τους γρίφους από την άλλη. Σε ελεύθερη μετάφραση: υπάρχει ικανοποιητικός φωτισμός για όλους εμάς του “τυφλούς” που πλέον δεν βλέπουμε ούτε τη γραμμή του λουκέτου σε φουλ σκοτεινά δωμάτια, όχι όμως τόσο δυνατός ώστε να χαλάει το mood του “τώρα θα πεταχτεί και θα πεθάνω”. Η μόνη επέμβαση ήταν η μουσική που ήταν ελαφρώς πιο δυνατά με αποτέλεσμα να γίνεται λίγο πιο δύσκολη η επικοινωνία με τον GM, όχι όμως ακατόρθωτη.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Ομάδες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους για 1η φορά σε δωμάτιο ψυχολογικού θρίλερ θα κάνουν και τον ανάλογο χρόνο σύμφωνα με την εμπειρία τους, ενώ συστήνεται σε ομάδες το πολύ 3-4 ατόμων. Συμβουλή προς όλους είναι η αθλητική ενδυμασία καθώς κάποια σημεία είναι λίγο απότομα και χρίζουν μικρής προσοχής από τους παίκτες για την αποφυγή τραυματισμών.

Η συνολική εικόνα του δωματίου πάντως σε αφήνει 100% ευχαριστημένο και ικανοποιημένο. Είναι το δωμάτιο που αξίζει να το δεις και να το παίξεις. Κι όταν το παίξεις και καταλάβεις για τι είναι ικανά αυτά τα παιδιά θα ρωτάς και για το επόμενο.
Spoiler Alert: Μια από τις καλύτερες ενάρξεις σε δωμάτιο ever!

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Deadlock Remaster – Reality Ripples – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ