Φωτογραφίες

Υπόθεση

Σας ξυπνάει αναμνήσεις και το στομάχι σας γίνεται κόμπος; Στο MadHouse 0 (Η αρχή) καλείστε να ανακαλύψετε πως ξεκίνησε η ιστορία! Αν τολμάτε να δοκιμάσετε τα όρια της ανατριχίλας σας για ακόμα μια φορά, μια θέση ως τρόφιμος στην απομόνωση της ψυχιατρικής κλινικής σας περιμένει για να βιώσετε την φρίκη του εγκλεισμού… Η ζωή σας βρίσκεται σε κίνδυνο. Θα προλάβετε να αποδράσετε πριν να είναι πολύ αργά; *Επιτρέπονται μόνο άτομα άνω των 18 ετών και απαγορεύεται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, επιληψία, κλειστοφοβία ή εγκυμοσύνη. *Προτείνεται να έχετε ήδη δοκιμάσει το πρώτο δωμάτιο «MadHouse»

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 30€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 15,5€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 14€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 17:00 – 00:30
Τρίτη 17:00 – 00:30
Τετάρτη 17:00 – 00:30
Πέμπτη 17:00 – 00:30
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 17:00 – 00:30
Κυριακή Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περδικάρη 6, 712 02, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
281 037 2273
[email protected]
https://escaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Μετά την εμπειρία μας από το πρώτο Mad House, όταν σου λένε ότι είναι έτοιμο και το επόμενο, που είναι..προηγούμενο (prequel) θα πρέπει να είσαι mad να μην κλείσεις να το δεις! Η ομάδα μας ήταν πολύ τυχερή έχοντας την τιμή να κάνει ποδαρικό τον Ιούλιο στο ολοκαίνουριο δωμάτιο, λίγο πριν αποχωρήσει (με λύπη) από το νησί.

Τα παιδιά έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Η κατασκευή, η διακόσμηση, η οργάνωση του χώρου και ό,τι έχει να κάνει με το στήσιμο του δωματίου είναι υψηλών προδιαγραφών. Νιώθεις πραγματικά ότι έχει ξεκινήσει μια σκηνή από ταινία τρόμου και συνεχίζεις με αυτό το συναίσθημα όλη την ώρα. Κάθε τι μέσα είναι μέσα στο θέμα, η αξιοποίηση των χώρων φοβερή σε σημείο να χάνεις την αίσθηση του από που πέρασες και που όχι, όσο προχωράς. Στο αρχικό στάδιο του δωματίου έχει κι ένα πάρα πολύ καλό σημείο, πρώτη φορά το βλέπαμε, απόλυτα κινηματογραφικό κι εντυπωσιακό. Να παρατηρείτε πάντα όλο το δωμάτιο να μη χάνετε στιγμή. Πολύ έξυπνη ιδέα, όποιος παίξει θα καταλάβει τι λέμε.

Οι γρίφοι είναι μπόλικοι, εναρμονισμένοι με το σενάριο και πολύ έξυπνοι. Έχουν χρησιμοποιήσει πολλά νέα μέσα και gadget σε ορισμένους γρίφους, κάτι που δείχνει πως υπάρχει πάντα περιθώριο για νέες ιδέες και φρεσκάδα. Είναι ένα gadgetάκι προς το τέλος
πολύ έξυπνο και ξεφεύγεις από συνηθισμένα λουκέτα και κλειδαριές. Γενικά υπάρχει μια μικρή δυσκολία, και θέλει καλή σύνθετη σκέψη σε κάποια σημεία. Θα ήταν αρκετά δύσκολο για μια αρχάρια ομάδα να παίξει.

Το κομμάτι του τρόμου είναι επίσης πάρα πολύ δυνατό! Όπως είπαμε είναι σαν ζεις σκηνές ταινίας. Αφού σου έχει χτίσει το κλίμα με τα σκηνικά και τις σκηνοθετικές λεπτομέρειες, σου βάζει και ορισμένα “κερασάκια” στη τούρτα! Πολύ καλό στήσιμο, όσο προχωράς σου
ανεβάζει την αδρεναλίνη και δεν ξέρεις τι να πρωτοπεριμένεις! Δυνατή ατμόσφαιρα, αντάξια όλου του δωματίου.
Η ιστορία που ξετυλίγεται είναι άλλο ένα πολύ ωραίο στοιχείο. Δεν παίζεις απλά ένα δωμάτιο, να λύσεις τους γρίφους και να σε τρομάξουν. Ζεις μια ιστορία, που όσο προχωράς μαθαίνεις τι γίνεται και ζωντανεύουν οι σκηνές της στο μυαλό σου στους χώρους που
κινείσαι.

Τα παιδιά έχουν κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Το δωμάτιο αυτό θα έπρεπε να έρθει Αθήνα, χτες. Χαιρόμασταν που ήμασταν από τους πρώτους να το δούμε, όσο χαιρόμαστε που τους βλέπουμε κάθε φορά που κατεβαίνουνε στο νησί.
Κάντε κράτηση με τρέλα! Αξίζει κάθε στιγμή εκεί μέσα!

Stam

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Madhouse 0 – Escape Rooms – Ηράκλειο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ