Φωτογραφίες

Υπόθεση

Είσαι Αστρονόμος που με την ομάδα σου ασχολείσαι με την ανακάλυψη ΝΕΑ (Near Earth Asteroids) που δυνητικά μπορούν να απειλήσουν τον πλανήτη μας.

Έχεις μόλις ανακαλύψει έναν αστεροειδή αρκετά μεγάλο και πρέπει να βρεις από τί υλικά αποτελείται-αν αποτελεί σημαντική απειλή για τον πλανήτη μας και να ενημερώσεις τους Δημοσιογράφους, τον Πλανητάρχη, να συνεργαστείς με άπληστους Επιχειρηματίες, Θρησκευτικούς Ηγέτες, αλλά και να πάρεις με το μέρος σου το ευρύ κοινό.

Θα πρέπει να λύσεις αρχαίους γρίφους σχετικά με μετεωρίτες, να κατανοήσεις σωστά τα στοιχεία που έχεις & να χρησιμοποιήσεις τα στοιχεία που θα βρεις σε κάθε επίπεδο (Audio-Video Προβολή με χρονόμετρο σε κάθε επίπεδο).

Προσπαθείς να βρεις το πού θα πέσει ο αστεροειδής στον πλανήτη μας και τί καταστροφή θα κάνει για να κερδίσει η ομάδα σου το στοίχημα της επιτυχημένης αντιμετώπισης του αστεροειδούς που θα σώσει τον πλανήτη μας.

Τέλος, σύμφωνα με τους πόντους που έχεις μαζέψει σε όλα τα προηγούμενα επίπεδα θα συμμετέχεις με όλα τα μέλη της ομάδας σου για να κερδίσετε μέσω κλήρωσης από έναν μικρό αυθεντικό μετεωρίτη!

Ένα διαδραστικό, επιμορφωτικό & βιωματικό παιχνίδι με τη συμμετοχή αληθινών μετεωριτών και εκθεμάτων στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Μετεωριτών.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 65, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
21 0201 1543
[email protected]
http://www.meteoritemuseum.gr/

Social Media

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “”Don’t Look Up -The Challenge” – Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ